Saturday, February 19, 2011

mane diorang?

oke bloggers! aku nk tanye korang:


dimana rakan-rakanku??! heh! mane diorang hah! name je buat blog tp ta digune pkai! haiyyai! ~ cube la korang rajin mengepos setiap ary, supaya belog korang berseri-seri ~ (mcm pantun lak) harghh! whatever! huh? huh? mane korang huh?

pantun tak jadi tu aku kasi khas kat:
  • Ainaa bt Zubir
  • Nur Syazwani bt Rosli
  • Auni Faeqah bt Nazim
  • E'lie Masturah bt Amerul Adam
  • Sofiyah Adyla bt Khairul Anuar

heii! sume dlm list ni BFF aku lagi! mane korang huh??

dibebel oleh,


2 comments:

  1. ira: hahah! kaw kn rajin contact aku, so aku ta letak name kaw!

    ReplyDelete

saye suke owang yang tngh comment ni ^_^