Sunday, July 10, 2011

PENTING! sila baca!

peeps! tengah buat apa tuuu? aku? buat bodo.. esok cuti, for sure Puan Siti Normaya akan suruh aku buat kerja rumah while she was working =.=' aku nak berehat? A FLAT NO! nnt dia bebel macam macam, contohnya, ANAKDARATAKBAIKMALASMALAS! susah jadi anak dara ni kan? haha. bersyukur sajalah. kita ada bonda yg kuat membebel, lagi bagus! :)

uuh? tajuk dia atas ke? sila abaikan. aku tak tau nak letak tajuk apa. so tercetuslah idea *ayat skema* nk buat tajuk tu.. saja nak bikin gempak.. heheh.. lagipun, tadi aku balik kampung. kat sana takda connection.. nama pun kampung! balik rumah lepas solat isyak, terus aku on laptop! aku, mana boleh lama lama tak bukak komputer! 

psst kalau hari hari examination tu dah biasa, kalau bukak memang kena grounded seminggu takleh online! 
hukuman berat tu weh! aku ni dah la blogger, twitterer, facebooker, tumblrer and sowhatever.. mana boleh seminggu tak bukak! *gila ka? aku memang, alah memang tak boleh la! macam ada gam gajah dekat kerusi meja belajar aku ni hah~ 

okay okay aku malas nak bebel panjang panjang, kalau ada masa aku buat tutor weh! byebye!

2 comments:

  1. wah bizi adik kita ni . budak it hehehe

    ReplyDelete
  2. @diyan: hahaha! memang pun kak.. =.='

    ReplyDelete

saye suke owang yang tngh comment ni ^_^