Saturday, July 23, 2011

ketika aku bosan...

wallah! lama tak berblogging. aku sedang sibuk menyiapkan blog dia nih. oh! header baru kan? kannnnn? cantik tak? hehe.. saja menggedik, tak boleh ke?

tajuk macam bunga tahi ayam seblah umah.. hehe.. entahlah.. aku pun tak tau nak buat tajuk apa :P

tutorial requesters, hmm.. maybe esok baru eden mula buat :) banyak banyakkan besabau ye?

okay, just posting a short entry.. aku dah tak larat nak pikir banyak banyak. \ingat nak tulis entry senang ke/ takpa, takpa.. jgn sedih dulu, tahun depan esok aku nak membebel panjang panjang.. heheh.. okay bye.. Assalamualaikum!

nak layan sinetron kat youtube ;)

4 comments:

  1. cute ja header .ada gmba awak :D

    ReplyDelete
  2. @diyan: wawaaa arigatou gozaimas! \kembang nih/ :))

    ReplyDelete
  3. like this entry ;) wink-wink *kasi kembang buntut*

    ReplyDelete
  4. cik eyfa comel: kahkah mmg kembang :P

    ReplyDelete

saye suke owang yang tngh comment ni ^_^